Hello Drodzy akunowicze mam wielka prosbe czy ktos z was mial przypadek osoby ,ktora po zazywaniu lekow zniszczyla sobie blone zoladka, i czy alveo pomoglo na ta dolegliwosc poniewaz mam klienta ktory ma ten sam problem i zastanawia sie nad alveo
Serdecznie dziekuje pozdrawiam
Myślę, że osób ze zniszczoną śluzówką żołądka jest całkiem sporo (np. wrzody żołądka), tylko nikt tego tak nie nazwał. Osób zadowolonych z dobroczynnego działania ALVEO w takich sytuacjach jest równie dużo.
Znam ten problem, nadmierna nad kwasowość,zgaga,podejrzenia o refluks,zniszczona śluzówka. Ohydna, nieprzyjemna sprawa.
Wystarczył miesiąc, a poprawiło mi się znacznie. Po drugim miesiącu
zapomniałem o dolegliwościach. Kocham ALVEO... Żołądkowcy pijcie na zdrowie.
Witam
Moja siostra miała ogromne problemy z żołądkiem. W ciągu roku przeszła 7 gastroskopii, oddała Furę kasy na RECEPTYi lekarzy?!? Nie pomogło nic!
Dopiero gdy uwierzyła mi, swemu bratu, pozbyła się problemu. Alveo na te sprawy jest SUPER !!!
Pozdrawiam Very Happy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum