Alveo Forum Strona Główna
 Alveo    FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
Układ pokramowy
Autor Wiadomość
admin
Administrator

Wysłany: 2008-09-03, 18:06   Układ pokramowy

List klienta
"Od wielu miesięcy cierpiałem na dolegliwości ze strony układu pokarmowego, tzn. wymioty, bóle żołądkowo-jelitowe, biegunki, oraz częste zachorowania na infekcje górnych dróg oddechowych. Gdy zacząłem używać Alveo po 6-ciu tygodniach stwierdziłem wyraźną poprawę, tzn. ani razu nie zachorowałem ani na zapalenie oskrzeli, ani zapalenie zatok. Jak również ustały bóle żołądkowe i jelit. Czuję się świetnie, skończyłem pić 3-cią butelkę. Postanowiłem jeszcze profilaktycznie wypić 2 butelki, potem zrobić trzymiesięczną przerwę i zacznę ponownie.

Ryszard Jakowczuk
Wrocław"

List klienta.
"Od lat cierpiałam na problemy z układem pokarmowym. Szczególnie dokuczały mi dolegliwości pęcherzyka żółciowego, mogłam jeść tylko potrawy przygotowane "na parze". Kiedy piję Alveo nie żadnych dolegliwości, mogę wszystko jeść, włącznie z potrawami smażonymi. Mam świetne samopoczucie, dużo energii do życia. Polecam Alveo każdemu.

Lidia Sekuła

List klienta.
"W styczniu 2002 stwierdzono u mnie owrzodzenie żołądka i dwunastnicy. Kuracja trwała do lipca po dwie dawki Alveo dziennie. W lipcu po kolejnych badaniach okazało się, że wszystko jest w normie. Ustąpiły również kłopoty ze zbyt niskim ciśnieniem. Moja 11 letnia córka przestała mieć problemy z przeziębieniami, które cyklicznie się powtarzały. Teściowa po wielu latach cierpienia na nadciśnienie tętnicze po 3 miesiącach kuracji Alveo odstąpiła od leków na nadciśnienie. U mojej mamy ustąpiły kłopoty z krążeniem. Mąż, który miał kłopoty żołądkowe i emocjonalne spowodowane silnym, długotrwałym stresem (kłopoty w prowadzonym biznesie) jest bardzo zadowolony, gdyż zmienił mu się komfort życia. Skończyły się dolegliwości, jest spokojniejszy, bardziej radosny.

Jolanta Bednarkiewicz

Odpowiedz do tematu