Alveo Forum Strona Główna
 Alveo    FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
AZS
Autor Wiadomość
admin
Administrator

Wysłany: 2008-09-05, 09:50   

Panie Pawle, pare miesięcy podziałac troche w tym biznesie i Pan pije za darmo

pozdrawiam

admin
Administrator

Wysłany: 2008-09-05, 09:50   

hyba Pan mnie nie zrozumiał, napisałem czemu nie siedze w tym biznesie.

admin
Administrator

Wysłany: 2008-09-05, 09:51   

Jestem właśnie po lekturze "45-sekundowa prezentacja, która odmieni twoje życie" Polecam dla każdego kto ma jakie kolwiek wątpliwości co do tego biznesu.

admin
Administrator

Na tematy biznesowe rozmawiamy na forum : Informacje. Aktualności. Promocje.Wydarzenia z życia Dystrybutorów i firmy Akuna. Cool
Pozdrawiam BW

admin
Administrator

Jest wiele postów na temat AZS. Z wielu z nich przebija brak cierpliwości w leczeniu. Z opisów wnioskuję, że w połączeniu z drożdżakami, czy stanami zapalnymi bardzo pomocne powinno być srebro koloidalne, które doskonale radzi sobie z tymi sprawami. Polecam również Onyx, jako uzupełnienie minerałów.
Natomiast wszystkim niecierpliwym polecam www.alergia.z.pl gdzie jest bardzo dokładny opis diety dziecka niemalże od urodzenia do 7 lat i efekty jej stosowania. Już samo dobrnięcie do końca opisu może wam wyjść na zdrowie.

admin
Administrator

Witam.
W mojej grupie konsumenckiej jest dorosła osoba-kobieta, która po wielu latach cierpień związanych z atopowym zapaleniem skóry odniosła zwycięstwo po wypiciu czterech butelek Alveo (dwie miarki 28 ml dziennie). Jest przykładem, że to można wyleczyć bez chemii i sterydów. Nałykała się tych środków naprawdę w ogromnych ilościach. Obecnie pije tylko Alveo w ilości jedna miarka dziennie.
Miała szczęście, że to stało sie tak szybko. Trudno przewidzieć jak i po jakim czasie zadziała ten cudowny specyfik na konkretny organizm.
Ale trzeba wierzyć. To zdecydowanie pomaga nie tylko przy tym schorzeniu. Jeżeli ktoś jest bardziej zainteresowany szczegółami to mogę podać namiary na te osobę. Proszę o kontakt mailowy: grzegorzwoz0@poczta.onet.pl.
Pozdrawiam

admin
Administrator

ja też zamierzam wrócić do alveo ale dopiero za 3-5 lat kiedy już będe zarabiał i będe mógł wyrzucić 300 zł do śmieci Sad
Obym wogóle dożył takiego pięknego czasu ;(
Nie każdy ma kase na alveo... a polecanie przeze mnie jako chorego byłoby nieetyczne i niewiarygodne Sad
Tak czy inaczej kiedyś wróce do alveo

Panie Pawle a czy nie warto przekaza informacje o produkcie znajomym juz ?

Przeciez jak ktos nie wierzy w ziola to nawet jak Panu odrosnie reka i to i tak nie uzyje alveo , a inny nie patrzac na Pana doswiadczenia i tak je kupi bo stwierdzi ze to dobry produkt, a jeszcze innemu moze pomoze
a tak nie doczeka Wink kazdy podejmuje decyzje sam.
nie rozumiem tego przekonywania sie samemu.
Ja jestem niesamowicie przekonany do laptopa Toshiba i marki Land Rover ale to nie spowoduje że moi przyjaciele i znajomi z tego powodu kupia takie same laptopy i auta.

Moi znajomi przekazuja informacje o produkcie nie czekajac na efekty
prosze zauwazyc, ze nie POLECAJA tylko przekazuja informacje ze cos takiego jest.
Na pytanie pomoglo zawsze odpowiadali NIE WIEM bo pije tydzien
ale chce abys wiedzial, ze taki produkt jest bo to TY decydujesz czy chcesz to uzyc czy nie i nie bedzie to zalezec od tego czy mi pomaga czy nie.

Dzieki alveo nie mam alergii a paru znajomych o tym wie a i tak nie pija preparatu bo sa w grupie nie bo nie Wink za to paru nie musialo czekac 8 miesiecy bo im powiedzialem o alveo szybko, i sa zadowoleni z decycji ktora podjeli Smile uzywaja juz poltora roku.

Jednym slowem czy trzeba isc samemu na film i go obejzec zanim sie spedzi znajomych do auta i wyciagnie do kina ?
Oczywiscie czesc sie przekona latwiej jak sie zrecenzuje film, czesc i tak nie pojdzie, a czesci wystarczy nasze slowo ze my chcemy isc z nimi no i ida Smile
z alveo jest tak samo

P.S. A Pana choroba nie jest przeszkoda, alveo wymyslono dla zdrowych w celu profilaktyki, czyli zeby pili to stale zapobiegajac choroba.
No i faktycznie sa czeste przypadki, ze chorym pomaga.
Ja nie mam alergii pilem po 4-5 miarek dziennie i 8 miesiecy to trwalo
chrzesniak nie ma WZW pomimo nastu lat leczenia interferonem itd..
ale nigdy nie moge nikomu obiecac, ze komus pomoze na alergie albo wyleczy WZW

Odpowiedz do tematu